Active Minds - Turn back the tide of bigotry

300,00 Kč
S DPH

LP

Množství

Zdá se že angličtí veteránští bratři, působící už skoro třicet let se s tím v poslední době nemažou a chrlí nahrávky jako na běžícím pásu! Po schizofrenním singlu Bury the past ani ne půlroční přestávka a v porodnici řve nové dítko!

O desce jsem se dozvěděl tak že jsem si přečetl avizo na webu vydavatele v tomto znění: Tiskovku nemáme, ale Pete z Antisect říkal že je to dobrý!

Což mě pobavilo, protože Pete je kluk šikovná (jen toho Absintu by mohl pít o něco méně:) a navíc Active Minds snad nikdy neměli blbou desku a v poslední době produkují nahrávky velmi nadstandartní!

Nová deska je vybavená komentářema a fotkama v perfektním bookletu, 16 stran na křídovém papíře. Tohle vznikalo opravdu s láskou k muzice, vše vytuněno do posledního detailu. A jaká že je nahrávka? Klasický Active minds, ktetý se vyznačuje hudebním mišmašem. Ne míchanicí ve stajlu Pejsek a kočička vaří dort, ale promyšlenou kombinaci grindu a melopunku. Jistě že to zní divně, ale ve skutečnosti to zabezpečuje že tě nikdy nenudí tahle dvoučlenná (!) kapela. Brousí si to po hudebním poli někde mezi Bad religion a Napalm Death, cejtím tam inspiraci UK hardcorem konce osmdesátých let (Ripcord, Heresy), anarchopunkem (Anthrax,  Icons of Filth). K tomu přidej nezaměnitelný hlas zpěváka s tou typickou naléhavostí a zvláštní intenzivní zvuk, který dělá klasická AM libůstka, kdy kytarista hraje přes basový i kytarový aparát najednou.

Další skvělá deska v Active minds diskografii která dokazuje že domov důchodců je pro tyhle seniory hodně vzdálená destinace:)

 

 

 

 

www.myspace.com/activemindspunk

 

01.     England Doesn't Belong To You         
02.     Lynching Party Politics         
03.     Supply And Demand         
04.     Ostentatious Ignorance         
05.     Men Behaving Sadly         
06.     Crusaders         
07.     Nightmare Scenario         
08.     Obligation         
09.     Walking Billboards         
10.     Please Do Not Feed The Egos         
11.     Democracy? Sounds Like A Good Idea To Me         
12.     We Are Wimps         
13.     Resist         
14.     Caribbean Concentration Camp         
15.     Afraid         
16.     Your Future

TUNE 45 LP