Driller Killer - Fuck The World

Driller Killer - Fuck The World

400,00 Kč
S DPH

LP barevný (oxblood red with bw splatter)

Množství

Driller Killer vydali dvě alba pod hlavičkou lokálního vydavatelství Distortion records, aby se posléze uhnízdili pod křídly metalového Osmose Productions a Fuck The World bylo roku 1997 jejich prvním počinem u nového labelu. 

Driller Killer tu v podstatě pokračují v pojetí hudby vytyčeném již na předchozích deskách a kapelami, které jim předcházely, ovšem s mnohem divočejší rytmikou a do extrému zahnaným mručícím vokálem a nabroušenějším zvukem. Od prvních tónů se přes vás převalí extrémně energická vlna divokého rocknrollu, čerpajícího z punku i metalu, z Discharge stejně jako Motörhead, ale stejnou měrou i v 90. letech etablovaného švédského death metalu. Duch švédského kang punku je stále přítomen, ale oproštěn od teenagerské rozhašenosti, jejíž funkci přebírá produkce – přesná jak hodinky s velkým metalovým zvukem. To vše korunuje zlounský projev zpěvu, který oproti prvním deskám náležitě zbrutálněl, navazující na temné a divoké formy hardcore punku 80. let, které v převážné většině čerpaly z již zmíněných Discharge, ovšem sem už byla, oproti prvním dvěma deskám, přidána větší než malá dávka metalu. 

Co je u Driller Killer ovšem zásadní devizou, je přímočará chytlavost, která si posluchače, pokud ho tedy baví, když se jde na punk tvrdě, rychle a nasraně, dokáže zaháčkovat. V takovém případě se dá garantovat, že skončí s lahví piva v jedné ruce skandujíc s kapelou jejich Sick Shit a o chvíli dále Fuck The World.

zdroj:www.kidsandheroes.com

 

https://www.youtube.com/watch?v=P4cLW4B6KuU

 

tracklist:

01. Tomorrow

02. HS.69

03. Sick Shit

04. Fuck The World

05. Weekend Warrior

06. Freeman

07. Beaten Down

08. Hellcome

09. Thrill Of The Pill

10. Blind Naked N‘ Covered With Shit

11. Still Alive

12. Times Up

13. Suffering Is Human

14. I Couldn’t Care Less

15. Down The Drain

16. Lies

UNREST LP053