Hates - Panacea

Hates - Panacea

400,00 Kč
S DPH

LP

Množství
Poslední kus skladem

Vůbec první reedice jediného alba těchto punx z texasského Houstonu. The Hates jsou jednou z nezajímavějších místních punk kapel. Kapela vznikla už v roce 1978 a než se dostala k nahrání této desky tak vyprodukovala několik singlů včetně legendární vypalovačky „No Talk In The Eightees“.

Deska Panacea byla nahrána během jedno dne a během druhého zmixováva a poslána do lisovny.

Album otvírá cover Houston původně od Deana Martina, kapela pak musela tuhle svou verzi songu hrát na všech koncertech. Nejlepší pocta kapely ke svému rodnému městu.

Nechybí ani „Also Watched“ orwellovský song o tom jak jsme sledovaní satelity pokud jsme považovaní za nepřátele režimu. Trochu experimentem byl song „This Years Model“, kde kapela ubrala na tempu a muzikanti v ní odkryly své netušené skladatelské a muzikantské dovednosti.

Zajímavostí je taky, že původní vydání desky bylo vylisováno ve stejné lisovně, která v dělala desky Bee Gees nebo Erica Claptona. Hates přistoupili k vydání desky v DIY stylu. Na jednom místě se lisovalo, jinde se tisknul obal, jinde zase vnitřňáky. Poté co členové Hates desky po nocích kompletovali je zas na další místo zavezli na zafóliování. Trochu mi to něco připomíná taky z našeho vydavatelského života :)

Reedice na Raveup byla rozšířená o čtyři zatím nevydané živé bonusy ze stejného roku jako pochází deska.

 

https://www.youtube.com/watch?v=W2KyKvu-gCE

 

Tracklist:

  1. Houston
  2. Welcome To Nuclear Age
  3. Science’s Fiction
  4. Also Watched
  5. Punk 1301
  6. Cut The Shit
  7. This Year’s Model
  8. Cut The Shit
  9. So What If Your Mother Kicks Me In The Nuts (Live 82)
  10. Soldier (Live 82)
  11. No Talk In The 80s (Live 82)
  12. Not My Kind (Live 82)

 

RUR83LP