Subhumans - Crisis point

Subhumans - Crisis point

450,00 Kč
S DPH

LP

Množství
Poslední kus skladem

Subhumans jsou jednou z nejvlivnějších anarchopunkových kapel. Současníci Crass nebo Conflict jsou dnes stále stejně aktuálně jako v době thatcherovské británie. Nedají se lehko zaškatulkovat – punkrock, punk82 nebo crust? Překračování úzkých škatulek z nich dělá kapelu populární mezi fanoušky mnoha různých punkových odnoží.

Crisis Point je jejich nové album, první po dvanácti letech. Kompletně nový materiál s texty poukazujícími na teror, znečištění, kontrolu mas a dalšími podobných odkazy na světovou krizi.

Subhumans nepotřebují nijak představovat. Od roku 1980 vydali mnoho nahrávek, které bezpečně obstály ve zkoušce času. „The Day The Coutry Died“ (1983) i „From The Cradle To The Grave“ (1984) jsou dvě klasická alba povinná v každé pořádné punkové sbírce.

Crisis Point pokračuje v politickém a společenském komentáři jako starší nahrávky kapely. Vlastně je i trochu smutné že věci, o kterých zpívali už před čtyřiceti lety jsou z velké části dnes stále stejně důležité a mají svůj smysl i v době Trumpa a brexitu.


https://www.youtube.com/watch?v=UTu43vJrkJ0


tracklist:

01. Terrorist In Waiting

02. Fear And Confusion

03. Information Gap

04. Atom Screen War

05. Follow The Leader

06. Strange Land

07. 99%

08. Punk Machine

09. Poison

10. ♫

11. Thought Is Free

PIR248LP