Rubella Ballet - Danger Of Death

Rubella Ballet - Danger Of Death

450,00 Kč
S DPH

LP (barevný) + CD

Množství
Poslední kus skladem

Díky čertu. Rubella Ballet vždy přinášeli barvy do světa, kde převládala černá. Kapela složená kolem tvrdého jádra, které tvoří Sid Truelove a Zillah Minx, vznikla už v roce 1979 na jednom koncertě Crass, kdy kapela dohrála a nástroje na pódiu zůstali na chvíli opuštěné. Nebylo nic snadnějšího než se jich ujmout a nová kapela tak odehrála svůj první koncert.

Rubella Ballet aktivně koncertovali a intenzivně se účastnili na rodící se anarcho-punkové scéně. V roce 1981 pak nahráli své první demo. Na něm už bylo vše co zvuk kapely určovalo i v budoucnu – Sidova intenzivní rytmika a Zillah se svým nepřekonatelným ječákem. Kapela nahrála hromadu desek a singlů než koncem osmdesátých let ukončila činnost. Znovu na scénu se pak vrátila po 25 letech a v roce 2014 vydala své comebackové album Punk Planet.

Aktuální deska Danger Of Death je zatím druhá od jejich návratu na scénu. Deska vyzrálejší, možná trochu propracovanější, nebo chceš-li dospělejší. Ale zároveň deska, které nechybí nic co dělá Rubella Ballet tak výjimečnými.

 

https://www.youtube.com/watch?v=UkZy6QWWCSM

 

Tracklist:

  1. Danger Of Death
  2. Tower Block Terror
  3. Cradle To Grave
  4. Gender Control
  5. Crash & Burn
  6. Blood Money
  7. Terminator Technology
  8. Death From Above
  9. Genocide Agenda
  10. We Won’t Eat The Dead
  11. Robot Dystopia

 

 

OVER 162LP