Juggling Jugulars - Insurrection

Juggling Jugulars - Insurrection

350,00 Kč
S DPH

LP

Množství

Finská punková instituce Juggling Jugulars oslaví v roce 2019 neuvěřitelných 30 let. Respekt! Jak jinak oslavit kulatiny než novou deskou. 

Kapela opět vyplivla na světlo boží skvěle melodickou desku, pro ni tak typickou. Dokonalá zpěvačka, silná kytarová sekce a nakopnutá rytmika je tentokrát podpořená i velice fajnovým zvukem nahrávky. Který je špinavý, není to žádná umělotina. 

Čím že vlastně vyčnívá Juggling v záplavě finských kapel? Máme tu až děsivou veteránskou historii, kdy kapela vznikla v roce, kdy končil socialismus v Československu! Pak je tu zvláštní smysl pro melodii, který je myslím dílem hlavně kytaristy Petteriho. Působí to našlápnutě, melodicky, punkrockově, ale jsou v tom vyhrávky které nejsou úplně typicky punkové. Díky dvěma kytarám je zvuk kapely hutný a energický... Juggling zpívají anglicky, což u finských kapel též není zcela železným pravidlem.

Díky střídání pomalejších (ne ploužáky prosím!) a středně rychlých songů je kapela docela jasně identifikovatelná. Stejně jako jejich předchozí desky, díky přiměřené délce a nápaditým aranžím tohle rozhodně není jedna z těch "povinných" desek který ti budou smrdět v regále bez toho aby jsi ji hobloval, garance vrácení peněz!

Pokud by doba vyžadovala zkratku, což mám obavu vyžaduje, tak tedy - skvělá punkrocková deska od party kámošů z Finska, kteří jsou TI dělníci punkrocku, bez kterých by nefungovalo vůbec NIC a na kterých jsou VŠECHNY punk scény postavené.

 

https://jugglingjugulars.bandcamp.com/album/insurrection-lp-cd-2019-out-soon

 

tracklist:

01. Fire
02. 2000 Dreams
03. Murder
04. Pressure
05. Another Song
06. Discontent
07. Extra Hours
08. 1982
09. Inheritance Of Fools
10. Network Of Friends
11. Insurrection
12. The Edge

roku-061LP