Attentat Sonore - Turbulences

Attentat Sonore - Turbulences

400,00 Kč
S DPH

LP barevný - bílý, limit 500

Množství

Nakopnutý, návykový francouzský punk středního tempa s mužským/ženským zpěvem, zazpívaný v rodném jazyce a angličtině.

Zatím poslední zářez v jejich diskografii, tedy pokud se velkých desek týká, z roku 2019. Kapela ale existuje od roku 1986! Sestavou se promlelo kolem dvaceti lidí, což mě osobně přijde podivuhodně málo... Původní člen je dnes jen kytarista Raf, jinak také stále velmi aktivní člověk v lokální punk scéně.

Tamtamy duní, že dostali nabídku nahrát song i na Crass kompilaci Bullshit detektor, ale neměli love na studio:) Další věc, kterou si možná pamatují místní pamětníci, je split kazeta s crustery Primitiv Bunko, kteří se prohnali v dobách Mrtvé budoucnosti napříč naší republikou...

Poslední deska je pro mě jednoznačně nejlepší, skvěle propracované zpěvové party, současný zvuk který je plný a agresivní. Kombinace mužského a ženského zpěvu, hosté v backvokálech a silné refrény. Punk, hardcore a šmrncnuto trochu i garážovým rockem.

Tentokrát je deska méně syrová a je víc načuchnutá americkým hardcorepunkem, ostatně poslední song je cover od SS Decontrol.

Shrnuto podtrženo, pořád si myslím že Attentat sonore je jedna z nejlepších francouzských punkových partiček a svůj standart drží pořád hodně vysoko!

 

https://www.youtube.com/watch?v=J6lxTjShOp8

 

tracklist:

01. Back To BCN

02. His Name Is Joe

03. Chasseurs De Vieux

04. Fuel On Fire

05. Rust On Your Life

06. Déjà Mort

07. Riot In Z-Town

08. Buy Me A Drink

09. Faster Than The F-Word

10. Obsolescence Programmée

11. No Life 2.0

12. Glue

GV 044LP