Full Moon no.5

Full Moon no.5

100,00 Kč
S DPH

Hudební magazín

Množství

Ve čtvrtek 23. září 2010 vyšlo nové číslo hudebního magazínu Full Moon. Obálce vládne, u příležitosti druhé desky Grinderman a evropského turné, Nick Cave.
Kromě Grindermana je velký prostor věnován velké události klubového podzimu: Shellac (a retru s Big Black a Rapeman), prostor je věnován „pozvánkám“ na No Age, Dillinger Escape Plan a Cancer Bats, krátce vzpomínkově dokonce Guns N‘Roses, Sophii Hunger, festivalu Unsound. Rozhovor čísla namluvil Andy Botwell alias Astronautalis (tzv. úžasný), neutekli ani slovenský raper Luzer, Moimir Papalescu, Bad Religion, Gaslight Anthem nebo už zmíněný Škultéty, jeden z tvůrců dokumentu Longplay.
Recenze se otírají o nové Interpol, Helmet, Dana Sartaina, Autolux, Blonde Redhead, !!! nebo Danger Mouse & Sparklehorse (feat. David Lynch), něco mezi recenzí a reportem je pak Gonjasufi. Z dalších reportů: Modest Mouse, Berlin Festival (s Fever Ray nebo Gang of Four) nebo Eels (rovněž z Berlína). Na formát „minirecenzí“ nastupují Good, Bad & Queen, retru vládne Miles Davis. Pokračuje seriál o českých labelech (Malárie Records), přibyl první díl série článku a polemik o fenoménu DIY. Nechybí komiksy, galerka, Paul Wallfisch ani Al Burian.

 

http://www.fullmoonmagazine.cz/

FM5