Full Moon magazine no.9

Full Moon no.9

100,00 Kč
S DPH

časopis A4, 164 stran (česky)

Množství

Ve středu 19. ledna dojde měsíc úplňku a (nově na stáncích) se objeví deváté číslo hudebního měsíčníku Full Moon. Kmotrem standardních 112 stran textu a fotografií je David Bowie, který se svým fanouškům připomněl albem Station to Station, jehož recenze je v magazínu k přečtení. Dále Full Moon láká rozsáhlejším materiálem o Young Gods, kteří se v únoru objeví na několika místech České republiky, nebo speciálem o Morphine.
V souvislosti s chystanými koncerty v tuzemsku si lze přečíst o Godspeed You! Black Emperor nebo Polite Sleeper, s rozhovorem souhlasili Alva Noto, Grant Hart (ex Hüsker Dü), Chad Price z Drag the River nebo Bonus, kterému se díky skvělému albu Konec civilizace dostalo netradičně velkého prostoru. Ve speciálu o Morphine se dočtete mj. i o Blurt nebo Old Time Relijun, seriál o labelech, který posledně nakousl dějiny Amphetamine Reptile, půlí tentokrát české vydavatelství Silver Rocket, přičemž pozornost navíc je věnována textům Esgmeq.
V recenzích se kromě Bowieho dočtete také o novinkách LCD Soundsystem, Nails, Squarepushera, Jim Jones Revue, splitku BBNU a My Cat Is an Alien, Die Alten Maschinen, trojice Underworld, Chemical Brothers a The Orb, First Blood nebo Kanye Westa. V reportech se tentokrát sešli The National a Interpol (v nelítostném londýnském souboji), Priessnitz v Jeseníku, Part Chimp na několika koncertech svého evropského turné a Daniel Higgs v Berlíně. V sekci sloupků nechybí Al Burian (který se 21. a 22. ledna zastaví, nejprve do Brna a pak také do Prahy, na autorské čtení), Paul Wallfisch, Jirka Imlauf ani ligový zápisník.

FM9