Full Moon no.4

Full Moon no.4

100,00 Kč
S DPH

Hudební magazín

Množství

V úterý 24. srpna 2010 vyšlo nové číslo hudebního měsíčníku Full Moon. Obálce vládnou Arcade Fire (uvnitř je recenze nové desky a vzpomínka na slavný Pohřeb), volným leitmotivem je tetování, proto také rozhovor s Musou, tatérem studia Tribo, nebo Pavlem Hejátkem, jedním z nejpotetovanějších lidí v republice.
V rozhovorech dále najdete Dva, Misery Index, Toda A z Firewater, Brendana Flowerse z Killers, který v září vydá sólový debut, DJ Shadowa nebo The Ex. Hlavní články připomenou vydání desky Interpol a Eels, koncerty Atari Teenage Riot, Tindersticks nebo Stinga. Reportáž čísla patří výsadku "kluků z New York City" Scotta McClouda (Paramount Styles, Girls Against Boys), Paula Wallfische (Botanica) a zmíněného Toda A a Firewater. Všichni tři na přelomu července a srpna hráli v Česku. Recenze zahrnují nové desky Laurie Anderson, Les Savy Fav, nové kapely Trenta Reznora How to Destroy Angels, duel Africa Hitech vs. Space Invadas a další.
Odstartoval seriál o českých vydavatelstvích, v prvním díle Piper Records (Nierika, Miou Miou, Lu, Milano...). Z reportáží stojí za zmínku Mike Patton s orchestrem v Polsku, výsek evropského turné Converge (včetně Polska), festivaly Melt! (Německo) a OFF (Polsko) nebo samostatný koncert Black Heart Procession v duu (Polsko, jak jinak). Nechybí komiksy, Al Burian ani Paul Wallfisch.


http://www.fullmoonmagazine.cz/

FM4