Full Moon no.6

Full Moon no.6

100,00 Kč
S DPH

Hudební magazín

Množství

Na obálce magazínu se tentokrát objevují králové industriálu Einstürzende Neubauten, kteří 11. a 12. listopadu 2010 vystoupí také v Praze.

Kromě rozhovoru s Goro a rozsáhlejšího materiálu o Einstürzende Neubauten (včetně recenze společné desky Blixa Bargeld/Alva Note a Hackeho projektu Hitman’s Heel) je velký prostor věnován divokým Kanaďanům Trigger Effect (včetně rozhovoru), českému miniturné Saade, „superskupině“ Shrinebuilder a fenoménu počítačových her konce 90. let, sérii Fallout. Výběr článků zahrnuje „pozvánky“ na koncerty Trickyho, Throbbing Gristle, Cheikh Lo, Residents, Former Ghosts; výběr doplňují rozhovory se Spermbirds a Her Name Is Calla; zaostřeno je na twitterového prince jménem Lil B.

Šestý díl Full Moonu recenzuje nové desky Sufjana Stevense, Neila Younga, Roberta Planta, Junip, Boris, Bad Religion, Zoroaster, Troye von Balthazara, High Confessions, Killing Joke nebo Phila Schoenfelta, rozsáhlejší reporty patří Future of the Left, Wolf Parade a švédskému festivalu Way Out West. Retro se vrací k Chokebore a mclusky. Rozšířená je tentokrát „nehudební“ sekce. Zmíněnou počítačovou hru doplňuje ještě film (recenze posledního snímku o kapele Doors), komiks (s hudbou související Phonogram) a rozhovor s tatérem Ondrashem. Pokračuje seriál o fenoménu DIY, vznikl pravidelný sloupek Jirky Imlaufa Nahoře v Labi, dole v Severu, nechybí galérie, Paul Wallfisch ani Al Burian.


http://www.fullmoonmagazine.cz/

FM6