Full Moon no.19

Full Moon no.19

100,00 Kč
S DPH

Hudební magazín

Množství
Poslední kus skladem

časopis A4, 164 stran


Letí to. S listopadem přichází další úplněk a s úplňkem nové číslo hudebního magazínu Full Moon. Ve čtvrtek 10. listopadu vyjde jeho 19. číslo a na obálce je „badass“ Tom Waits. Anebo, jak se vyjádřil nejmenovaný člen týmu: „Jsme první časák na světě se strašákem na titulce!“ Waitsovo nové studiové album Bad As Me distribuuje český label Day After a prodává spřízněný obchod Rekomando (Trojanova 9, Praha 2). Vyptejte si speciální cenu za nahrávku Bad As Me a Full Moon #19! Získáte také dva dárky: novou desku Bonuse Náměstí Míru a debut Skupiny Štěstí Je třeba obětovat ještě jednoho kohouta. Nárok na alba mají předplatitelé, zájemci přes e-shop a ti, kteří si časopis koupí ve vybraných distribučních místech (Tribo, Rekomando, Archa).

Tom Waits zabírá, kromě obálky, velkou část aktuálního čísla, ale špatně na tom nejsou ani Jane’s Addiction a český label Minority Records, který zaštítil dlouho očekávanou nahrávku projektu Floex. Kromě profilu vydavatelství a recenze alba Zorya je k přečtení rozhovor s Tomášem Dvořákem. Rozhovory doplňují Ema Brabcová a experimentální projekt Kilimanjaro DarkJazz Ensemble.


Reporty? Londýnský koncert Death from Above 1979, třídenní Denovali Swingfest v německém Essenu, třikrát Revival Tour s Chuckem Raganem a Brianem Fallonem z Gaslight Anthem (z Dublinu, Vídně a nakonec i Londýna), pražský koncert Melvins, který zároveň otvírá seriál o zákulisí pořádání koncertů a „tour repo“ alias deník z turné kapely Xiu Xiu letos v létě. Legrace: „Podle tý muziky, co hraješ, bych řek, že seš normální buzik a nemáš koule.“ Recenze? Efrim Menuck, Chokebore EP, DRC Music Damona Albarna, Mastodon, JuJu, Skinny Puppy, Tex Perkins, Jamie Woon, v retrospektivě Extempore a slavná deska Flamenga Kuře v hodinkách. Nová „rubrika“ 3× a dost zahrnuje kapely Unna, Five Seconds to Leave a Junius.


Za tatéry mluví tentokrát Ital Fabio Moro s rodinou, sountrack zaštítil Cliff Martinez s hudbou k aktuálnímu filmu Drive a hudební dokument mapuje ve snímku Don’t Need You hnutí riot grrrls. Nechybí fotbalový ani hipsterský sloupek, Paul Wallfisch ani Al Burian, nově se přidává frontman Oxbow Eugene S. Robinson se seriálem Fistic. Nad vším z postu „fanouškovské jedničky“ bdí Lee Hazlewood.

FM19