Full Moon no. 28

Full Moon no. 28

100,00 Kč
S DPH

Hudební magazín

Množství

Nové, 28. číslo hudebně-kulturního magazínu Full Moon zataktuje své čtenáře 2. dubna 2013. Tradičním sto třiceti stranám čtení kraluje velmi nepřekvapivě Nick Cave, který spolu s Bad Seeds vydal novou deskou Push the Sky Away, netradiční je ovšem počet příloh – časopis tentokrát nabízí dvě. První je šestiskladbové minialbum Kill the Dandies!, které obsahuje mj. cover The Chrome Cranks nebo remix od Alexandera Hackeho, druhou je výpravný komiksový digipack olomouckých Flash the Readies. Více informací najdete na www.fullmoonmagazine.cz nebo na portále www.fullmoonzine.cz.

 

Materiál o Nicku Caveovi doplňuje řada rozhovorů: kromě relevantních Flash the Readies a Kill the Dandies! (v rámci seriálu o vizuální stránce kapel) jsou zpovídány skandinávské zpěvačky Jenny Hval a Rebekka Karijord, seattleská parta Mudhoney, (vše)umělci Sergej Vutuc nebo J. Morrison. V recenzích a profilech jsou dále k nalezení The Drones, Pantha du Prince, Sterling Sisters, Eels, Chuck Prophet, Gnod, Strife, Aluk Todolo, White Mystery, Saade, knížka Unknown Pleasures o Joy Division od Petera Hooka a mnozí a mnohé další.

 

Filmová sekce zaostřuje na Karlovy Vary, Baze Luhrmanna a Fernanda Velasqueze (soundtrack), komiks okupuje Chris Ware, hrdinové došli do cíle cesty Camino de Santiago, seriál Buď promotérkou nabízí backstage koncertů Swans a Firewater. Nechybí fanouškovská #1 se Suede, top 10, komiksový strip, guilty pleasure s Presidents of the USA ani sloupky. Vše doplněno výběrem minirecenzí a reportážemi z portálu FMZine.