Full Moon no.7

Full Moon no.7

100,00 Kč
S DPH

Hudební magazín

Množství

V neděli 21. listopadu 2010 vychází nové, sedmé číslo hudebního magazínu Full Moon. Stejný den se uskuteční ve spolupráci s výstavou Decadence Now! malá „release party“ v A Studiu Rubín, kde vedle sebe vystoupí kapely Please the Trees, Goro a písničkář Mon Insomnie. Podobně se u příležitosti nového úplňku v pondělí 22. listopadu koná koncert Paramount Styles v brněnském klubu Muzejka. Na obálce magazínu se tentokrát ocitl Michael Gira, frontman obnovených Swans, kteří 8. prosince vystoupí také v Praze.
Magazín otvírá reportáž z koncertu Swans z birminghamského festivalu Supersonic, krátké repo z celé akce a z vystoupení Godflesh. Hlavní část časopisu se věnuje kapelám a interpretům, kteří vystupují v České republice na konci listopadu a v prosinci: zmínění Swans včetně recenze jejich nové desky, Marnie Stern, Torche, MGMT, Grant Hart, Burning Love, Frames, Lu Edmonds. Karel Veselý, který zároveň u labelu Bigg Boss vydává knihu Hudba ohně, zpracovává téma o budoucnosti elektronické hudby; kontrujeme profilem labelu Brainfeeder. Stále více jsou zastoupeny rozhovory: tentokrát jsme se ptali Steva Albiniho, Edwarda Ka-Spela, frontmana Legendary Pink Dots, Ricka Froberga z Obits, kapel Dead to Me nebo Dead Pope's Company. Další rozhovory se týkají události Code:Mode a vydání knihy Zde jsou psi Martiny Overstreet a michala nanoru.
Z recenzí nových desek ční Yann Tiersen, Jay Munly, 65daysofstatic a Komunisti, v rámci retra se vracíme ke kapele Daitro. Reporty z koncertů Swans a Godflesh doplňují ještě Chuck Ragan (z Berlína a Londýna), Einstürzende Neubauten (z Berlína) a Grinderman (rovněž z Berlína); glosu o společném vystoupení Už jsme doma a „Randyho“ z Residents dopňuje ještě rozhovor s Miroslavem Wanekem. Seriál labelů pokračuje se Samuel Records, Aleš Kot dokončuje komiksový Phonogram a nechybí ani série „sloupků“ Ala Buriana, Paula Wallfische, Jirky Imlaufa a seriál DIY. Novinkou je glosa Highbury Fidelity a seriál o textech vybraných skupin. První díl otvírají Cop Shoot Cop.

http://www.fullmoonmagazine.cz/

FM7