Full Moon no.17

Full Moon no.17

100,00 Kč
S DPH

Hudební magazín

Množství

časopis A4, 112 stran


Za mlhou tak hustou, že by se dala krájet... V pondělí 12. září 2011 vychází nové, sedmnácté číslo hudebního magazínu Full Moon. Z obálky vyhlíží Květa a Alois; těší se na svou filmovou premiéru. Alois Nebel není jen hlavním tématem aktuálního čísla – jeho autor, výtvarník Jaromír 99, dal svými kresbami podobu celému časopisu. Frank Black, Tweedy z Wilco, Filip Topol, Lemmy, Mark Lanegan, Les Claypool... jak by asi vypadali v kulisách nádražky na Bílém Potoce? Lze to zjistit v novém Full Moonu. Vybrané kresby budou součástí výstavy J99: Nebel Moon, která započne vernisáží 26. září v prostorách Klubovny 2. Patro v Praze. Film Alois Nebel má premiéru 20. září v Jeseníku – nezapomeňte si pořídit průvodce!

Ve Full Moonu #17 si můžete přečíst velké preview filmu Alois Nebel a rozhovor s jeho tvůrci Jaromírem 99, Jaroslavem Rudišem a Tomášem Luňákem. Sám Alois taky napsal uvodní slovo a dovolil otisknout písničku o Bardotce. Součástí tématu je i nahlédnutí do storyboardů a do technického procesu vzniku snímku. Téma doplňují typické reportáže, recenze a další texty: fanouškovskou jedničku si vylosovali Coldplay, rozrůstají se sloupky, nechybí backstage Karla Kočky a časopis tentokrát uzavírá vzpomínka na Psí vojáky.


Reportáže sledují koncerty Primus v Londýně (navazuje recenze aktuální desky Green Naugahyde), Current 93 v Katovicích a „rakouskou sérii“ Hot Water Music, Bright Eyes, Two Gallants, Neurosis a Bouncing Souls, retro se vrací k vystoupení Melvins a Big Business, samozřejmě nemohou chybět Woven Hand. Letní douška festivalů přichází s OFFem, Creepy Teepee a Brutal Assaultem. Recenze zahrnují desky Melvins (u příležitosti koncertu 13. října v Praze), Screaming Trees, českého projektu Kittchen, Tinariwen, Kangding Ray a Franka Blacka. Recenze doplňuje David Bazan a Cpt. Beefheart, k rozhovorům se uvolili Nomeansno a Našrot. Mimo klasickou skladbu je tzv. hudební cestopis ze San Franciscka.

FM17