Eye for an eye - Teraz CD digipack


200,00 Kč
S DPH

CD digipack 

Množství
Vyprodáno

Nářezový punkrock se zpěvačkou, zpěv v polštině a neuvěřitelně nakopnutá muzika, která díky kompaktní nahrávce co není dlouhá jak kolona na D1 skvěle funguje!

 Dost šokující zjištění je, že tahle mladá a nadějná kapela z polského městečka Bielsko-Biala má zničehonic dvacet pět let! Za tu dobu se dá stihnout hodně. EFAE vydali pět řadových desek, épéčko a split. Tohle všechno se mihlo u nás v distru a dost rychle se prodalo. Tvrdím tedy, že kapela ani v ČR není neznámá.

Dokonce je tu i DVD s "posledním" koncertem. Ano, kapela se stihla rozpadnout respektive přejmenovat na L.A.S.T. a pod tímto jménem vydat jednu desku. Kapela zněla dost podobně, smysl vzniku jsme nechápal.

Ale to je už za náma a kapela je tu ve stejném složení, v plné síle a klasicky plní mladé energie :D Nebudu srandovat o tom, že tohle je poslední deska, sázím boty že není. Už jen proto, že je jednoznačně nejsilnější v kariéře kapely.

 Zpěvačka která jede naplno a má neuvěřitelně chytlavý hlas, do toho vícehlasné refrény, nápaditá kytara a nekompromisní rytmika. Vždycky jsem měl pro kapelu slabost, přiznávám se bez mučení. Dokonale totiž naplňuje mou představu o punkrockové muzice. Energie, uvěřitelnost, texty a dokonalá grafika. A ženský zpěv. K tomu třešně na dortu, nebo cvočky na bundě, jak kdo chce jako jsou kooperace vydavatelů německého Campary a polského Pasazeru, skvěle udělaný obal s překlady textů do angličtiny. Klasická exportní záležitost!

V songu Bankinet si hostoval Robal z Dezerteru, který také obvykle moc nehostuje, takže na mých teoriích možná něco přece jen bude?

https://www.youtube.com/watch?v=LZLiKvRsv78

https://www.youtube.com/watch?v=a8ciPMNUulI

tracklist:

01. Rzecz o banalności

02. Śpij śpij

03. Bankiet

04. Katechizm

05. Teraz

06. Odklejeni

07. Hate

08. Choroba świata

09. Cyfrowa ja

10. Hope

PAS EFAE-T CD