Dezerter - Blasfemia

Dezerter - Blasfemia

350,00 Kč
S DPH

LP

Množství
Poslední kus skladem

Dezerter a jeho deska z roku 1992. Dlouho dobu naprosto nesehnatelná, resp. díky fanatismu polských sběratelů a nízkému nákladu 500ks předražená a i tak málokdy viděná k prodeji...

Díky starostlivé péči Bezkoca a jeho Pasazer records je k dostání tahle skvělá LP i pro normální smrtelníky a sběratele vyznačující se pouze běžným fanatismem:) Zremastrovaná, vybavená stylovým obalem (stejný papír jako LP Innoxia corpora - Je těžké otočit prst znovu proti sobě!) a znovu připravená ničit mládí, stáří a spokojené životy všech. Tahle deska je totiž jedna z nejdepresivnějších desek jaké jsem slyšel. Když jsem si koupil v devadesátých letech na kazetu, tak sem ji napřed nepochopil, ale později, když jsem si překládal texty, tak sem uznal že tohle teda ne. Přece jen, mladost je radost a ne depky:) Inu, ke stáru člověk preferuje nějaký to hnípání se v temných koutech svého já a texty z Blasfemie, korunované pomalou, místy středně rychlou muzikou Dezerteru jsou k tomu jako stvořené. Dezerter je ostatně jedna z kapel na který přísahám, jsou pro mě obrovskou inspirací a není náhodou že jsme si je pozvali na 15tý narozeniny PHR. Jejich nápaditý, inteligentní punk s výpady do různých příbuzných oblastí je totiž záruka nejvyšší kvality!

Dezerter za třicet let svého hraní nikdy nezměnil základní osu Robert Matera - kytara a Krzystof Grabowski - bicí, nikdy nenahrál desku která by vykrádala sama sebe, nikdy se nedostal do stavu, kdy by existoval jen pro samotnou existenci. Pokud bych měl vybrat jednu kapelu do své osobní a pomyslné síně slávy, docela nepřekvapivě by to byl právě Dezerter.

 

http://www.myspace.com/dezerter

 

tracklist:

01. W Zakamarkach
02. Zdrada
03. Jeszcze Nie Zapomniałem
04. Pierwszy Raz
05. Zakołysanie
06. Masz Wolność – Więc Płać
07. Kradniesz Mój Czas
08. Przemoc Rodzi Przemoc
09. Zabijemy Cię
10. Leżąc (Albo Dylemat Dyletanta)

DBLP2013