Empty Hall of Fame - Sirény a zvony


350,00 Kč
S DPH

12" EP

Množství
Vyprodáno

Empty Hall of Fame, hardcorepunk z Libiny (to je na Hané) vydává EP „Sirény a zvony“ – obsahuje 4 skladby, nahrávalo se začátkem prosince 2022 ve skvělém BOMB JACK Studio v Hranicích na Moravě. O obal se postaral Daniel Goliaš (DeeXGee) a s vydáním pomohli Samuel Records, Malarie, Stanley Star Promotion, GRF Records a pár dalších jednotlivců kteří jsouuvedeni v bookletu.

1. Světlo – první singl, který vystihuje celou nahrávku. Je o tom, že v „nekomunikaci“ se může z úplně malicherných problémů stát problém dost zásadní, kdy si každý trvá na své pravdě, což je ve většině životních situací cesta do pekel.

2. Tma – nahrávka vznikala v době covidu, která se na psychice spousty lidí dost negativně podepsala a vidět pověstný světlo na konci tunelu bylo často dost náročný. Tenhle song by měl dodávat sílu, i když je situace kolem kolikrát neúnosná. Duševní zdraví je stále dost podceňované. Nebojte se mluvit s okolím, případně vyhledat odbornou pomoc. Není to slabost, naopak, je to mnohem větší síla než se může zdát.

3. Sirény a zvony – skladba o tom, že se neustále točíme v kruhu, ať už přístupu k životnímu prostředí, zvířatům atd. Skoro každý dokument upozorňuje na skutečnost, že dramaticky ubývá živočišných druhů, které člověk svoji činnosti ať už vědomě nebo nevědomě vyhlazuje. Stále se spousta lidí snaží zpochybňovat klimatické změny, drastická těžba deštných pralesů v Brazílii atd.. A opozice je stále označována nálepkou eko-terorista. „V hlavách sírény a v uších zvony – dostihy na mrtvým koni a stupně vítězů jsou stále stejný, jako vloni.“

4. Sítě – skladba o tom, že v aktuální toxické době, které dost pomohly sociální sítě si pořád můžeme nacházet místa, kde se budeme cítit dobře a „doma“. Tohle nám supluje už dlouhá léta hardcore/punk scéna, všichni kamarádi, kamarádky, všechny místa co jsme navštívili. „Můžeme chtít, můžeme cítit, pocity svobody, uprostřed sítí“.

Vychází jako jednostranný 12". Náklad 200 kusů.

EHOFsirenyazvony