Cult Of Fire - Om Kali Maha Kali

1 500,00 Kč
S DPH

12" SHAPED PICTURE LP BOX

Množství
Poslední kus skladem

Jak CULT OF FIRE, tak DOOMENTIA si již dlouhou dobu vzájemně váží svých děl, takže bylo jen otázkou času, kdy se oba dostanou ke spolupráci na projektu. To se nakonec sešlo začátkem tohoto roku vydáním speciálního jednostranného EP Píseň černých Vranov. A tohle bylo opravdu zvláštní. Nejen, že to byla živá pocta jejich padlému bratrovi z MANIAC BUTCHER, ale jeho luxusní a extrémně propracované balení také okamžitě stanovilo nové standardy. Ale tyto standardy se chystají vymazat samotnými CULT OF FIRE oficiálním vydáním jejich zbrusu nového singlu Om Kali Maha Kali na 12” LP formátu.

Hinduistická bohyně Kali, která stála za jejich druhým albem z roku 2013, se sem vítaným návratem díky té nejmajestátnější hudbě, jakou kdy tajemné československé trio rozpoutalo. Čtrnáct minut ve dvou dlouhých a epických skladbách čistého melodického black metalového blaha, prostoupených velikonočními příchutěmi a tou nezaměnitelně typickou CoF aurou, míle nad současnou průměrnou průměrností scény a blíže než kdy jindy ke hvězdám. Ale je to skutečný obal této nové nahrávky kapely, která vynikne jako jediná svého druhu s jednou mantrou na každé straně, fantastickým a detailním vyobrazením samotné Kali na obalu a velmi speciálně tvarovaným obrazovým diskem.

Jedno velmi důležité hlavní prohlášení o záměru pro CULT OF FIRE i DOOMENTIA a bezpochyby nejambicióznější EP pro rok 2023.

Sběratelská edice

Omezeno na 500 kusů po celém světě

Vlastní tvarovaný 12” picture EP

Řez při 45 otáčkách za minutu pro maximální kvalitu zvuku

Uloženo v magnetické krabičce s pěnou

Zabalené do potištěné na zakázku vyrobené lesklé saténové látky

Vnitřní plášť zobrazující starodávnou rytinu bohyně Durgy

Speciální víko potažené pěnou chránící desku

DOOM100